Terma dan Penafian

  1. Semua entri atau kandungan yang disediakan dalam blog ini adalah untuk tujuan perkongsian maklumat sahaja.
  2. Semua kandungan dalam blog ini datang daripada pelbagai sumber dan anda bebas menggunakan apa-apa maklumat di dalam blog ini atas risiko dan tanggungjawab anda sendiri.
  3. Semua imej dalam blog ini datang daripada pelbagai sumber lain dan tidak dimiliki oleh kami kecuali dinyatakan. Jika anda memiliki imej dalam blog ini dan tidak mahu ia dipaparkan, sila hubungi kami dan kami akan mengeluarkan imej berkenaan serta-merta.
  4. Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang tuntutan, kehilangan keuntungan, kerosakan, perbelanjaan dan kecederaan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang terkandung di dalam laman web ini atau sepanjang anda melayari blog ini.
  5. Pemilik blog tidak akan menjamin bahawa bahan-bahan di laman ini bebas daripada kesilapan, dan kesilapan akan diperbetulkan, atau laman web atau server yang sedia ada bebas dari virus-virus atau lain-lain komponen yang membahaya
  6. Pemilik juga tidak membuat sebarang jaminan bahawa hasil yang boleh diperolehi daripada penggunaan sebarang maklumat di dalam laman web ini adalah tepat dan boleh dipercayai.
  7. Pemilik blog ini terpelihara hak mutlak untuk menghapus atau  mengubah sebarang komen dalam blog ini tanpa sebarang notis.
  8. Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab di atas segala maklumat yang diambil atau dikongsikan daripada laman ini. Segala komen pengunjung juga tidak mewakili pendirian Pemilik Blog.